Què és l’autenticació de doble factor (2FA)?

L’autenticació de doble factor (2FA) és un procés que permet als usuaris augmentar la seguretat dels seus comptes mitjançant la confirmació de dos mètodes de verificació de la identitat. Taskrabbit utilitza la 2FA per protegir encara més el teu compte i et demana que confirmis la contrasenya i el número de telèfon quan inicies sessió al compte.

Activar l’autenticació de doble factor (2FA) és recomanable i, en alguns casos, obligatori. A tall d’exemple, hauràs d’activar l’autenticació de doble factor si vols canviar la contrasenya o la informació d’identificació personal.

Descobreix com activar l’autenticació de doble factor (2FA) del teu compte AQUÍ

Per saber quina mena de canvis en el compte requereixen la 2FA clica AQUÍ.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 79 de 154