Límits de despeses per categories

Taskrabbit ha introduït un límit en l’import de les despeses que el tasker pot incloure a la factura, en les categories de tasques següents:

• Encàrrecs (inclou les categories de compres i enviaments): 250 €
  • Ajuda en la mudança: 400 €
  • Servei integral de mudança: 500 €
  • Neteja: 300 €
  • Secretariat: 350 €

Com funciona aquest límit de despeses?

Quan el tasker emeti la factura, només hi podrà afegir despeses fins a l’import màxim establert per a la categoria.

Com pots evitar que les despeses de la tasca superin el límit?

Determina l’abast aproximat de les despeses previstes de la tasca, parlant-ne abans amb el tasker.

Algunes maneres de determinar l’abast poden ser:

• Preguntar al tasker si necessita que compris alguna cosa abans de la tasca.
  • Comentar per endavant què es farà en cas de despeses imprevistes de la tasca. (Així t’assegures, per exemple, d’estar localitzable durant la tasca per comprar el que faci falta.)

Si parles amb el tasker sobre els possibles costos que pot comportar la tasca, serà més fàcil que tot plegat vagi com una seda.

Paga per endavant els costos previstos.

Algunes maneres de pagar per endavant poden ser:

• Comprar els articles en línia i demanar al tasker que els reculli i els entregui.
  • Trucar a la botiga per endavant i pagar els articles per telèfon.

El fet de pagar per endavant els materials i comunicar clarament les expectatives al tasker facilita sempre el bon funcionament de les tasques.

Què puc fer per xatejar amb el tasker? Consulta aquest article del centre d’ajuda per saber com et pots comunicar per xat amb el tasker des de l’aplicació o el web.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 28 de 66