Nous requisits fiscals de la DAC7 per als taskers de la UE

A partir de l’1 de gener de 2023, la nova directiva DAC7 de la UE obliga Taskrabbit a recopilar i notificar cada any a les autoritats fiscals el número d’identificació de contribuent (TIN), el número d’identificació fiscal (NIF o número d’IVA), si escau, i els ingressos totals dels taskers. És obligatori per a tots els taskers de la UE que vulguin continuar fent tasques a la nostra plataforma.

Pots afegir aquesta informació al teu compte des de l’aplicació de tasker. Ves a Perfil > Pagaments > Informació fiscal.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 180 de 219