Com puc configurar la meva disponibilitat?

Per actualitzar la teva disponibilitat, modifica el calendari a l’aplicació de tasker.

Per actualitzar el teu calendari:

• Prem «Aconsegueix tasques» a l’àrea de navegació de la part de baix i accediràs directament a la pestanya «Calendari».
  • Prem sobre la data en què vulguis afegir una franja horària de disponibilitat.
  • Prem el botó verd amb el símbol «+» de la part de baix a la dreta i introdueix la franja de temps en què estàs disponible per fer tasques.
    • També pots tocar el calendari i, després, arrossegar el requadre verd per ajustar la franja horària.
  • Prem el botó verd «Afegeix».

Tingues present això:

• Els taskers no poden oferir disponibilitat abans de les 08:00 h, però sí que poden modificar-la un cop programada la tasca.
  • Per afegir disponibilitat en una altra data, selecciona el dia a la llista de la fila de dalt de tot.
  • Pots afegir diverses franges horàries el mateix dia.
  • Per esborrar el calendari, desplaça't cap avall i prem «Esborra la disponibilitat».
  • L’opció «Rep invitacions» està «ACTIVADA» de manera predeterminada i s’associa amb les franges horàries que estableixes al calendari.
    • Encara que posis el compte en pausa, no s’esborrarà la disponibilitat que hagis establert al calendari. Només evitaràs que els clients et contractin fins que no reactivis el compte.
  • Els clients et poden contractar en qualsevol moment en què indiquis que tens disponibilitat. Tingues actualitzada la informació sobre la teva disponibilitat perquè no et contractin per fer tasques en hores que ja tinguis compromeses.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 583 de 1019