Programa de recomanació de taskers

Gràcies pel teu interès a recomanar-nos nous taskers per a la plataforma! És fantàstic que la nostra comunitat pugui créixer gràcies a taskers com tu. Per demostrar-te el nostre agraïment, rebràs 50 € per cada recomanació que tiri endavant!

Tingues en compte que si ets un tasker d’elit, podràs obtenir fins a 75 € per cada recomanació que facis, fins a un màxim de cinc recomanacions.

Per enviar una recomanació fes clic aquí.

Es consideren vàlides les recomanacions que compleixen aquests criteris:

• El tasker recomanat s’ha de registrar i dur a terme una primera tasca a la plataforma.
  • El tasker que recomana ha d’enviar el formulari de recomanació en un termini de 30 dies un cop finalitzada la primera tasca del tasker recomanat. No s’acceptaran els formularis que s’enviïn passats aquests 30 dies.
  • Un nou tasker només es pot recomanar una vegada a la plataforma.
  • Tots dos taskers (tant el que recomana com el recomanat) han de mantenir un comportament adequat a Taskrabbit, d’acord amb les nostres Condicions d’ús.
  • Cada tasker només ens pot recomanar cinc taskers nous cada mes.
  • Els taskers recomanats no poden contractar el tasker que els recomana per a la seva primera tasca i un tasker no es pot recomanar a si mateix.
  • Els imports de les recompenses poden ser tenir canvis.
  • Les Condicions del Programa de recomanació de taskers es poden consultar aquí.

Quan tinguis una recomanació vàlida, emplena aquest formulari de sol·licitud i et contactarà una persona de l’equip de la comunitat Taskrabbit en un termini de cinc dies hàbils.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 187 de 259