Els taskers poden veure el meu telèfon i les adreces electrònica i particular?

Els taskers no sabran el teu número de telèfon ni l'adreça de correu electrònic. Tota la comunicació es produeix a través de la plataforma Taskrabbit. No hi ha cap necessitat d'intercanviar informació de contacte personal perquè les funcions de trucar i xatejar des de l'aplicació permeten que els taskers es posin en contacte amb tu directament. Per protegir la teva informació, et recomanem que no donis les teves dades de contacte personals al tasker.

L'adreça completa del lloc on vols que es faci la tasca també s'oculta per al tasker fins que no accepta la invitació.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 1003 de 1447