Configuració del dipòsit directe

Durant el procés de registre, has d’introduir les teves dades bancàries per configurar el mètode de pagament a la plataforma.

Els taskers només poden rebre pagaments a través d'un dipòsit directe a un compte corrent actiu. No s'accepten comptes d'estalvi, targetes de dèbit de prepagament ni targetes recarregables, encara que acceptin dipòsits directes.

Desem i encriptem les teves dades bancàries de manera segura i només les fem servir per garantir que rebis els teus ingressos sense problemes.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 97 de 320