Com es reserven les tasques de neteja recurrents?

Per fer la reserva des de l'aplicació TaskRabbit:

• Tria la categoria «Neteja» a la pantalla d’inici.
  • Emplena la informació sol·licitada, com ara l’abast de la tasca, l’adreça i els detalls de la tasca.
  • Fes clic a «Veure taskers i preus» per veure els taskers disponibles a la teva zona.
  • Tria el moment i la freqüència en què necessites que es faci la tasca, a la pàgina «Confirma i reserva».

Passos per reservar una tasca de neteja recurrent al web:

• Inicia sessió al teu compte des del lloc web.
  • Tria la categoria «Neteja» per començar la reserva de la tasca.
  • Emplena la informació sol·licitada, com ara l’abast de la tasca i l’adreça.
  • Fes clic a «Veure taskers i preus».
  • Tria el moment i la freqüència en què necessites que es faci la tasca a la pàgina «Confirma i reserva».

Un cop que el teu tasker programi la cita, es programaran de manera automàtica tres cites més, segons la freqüència que hagis triat. Rebràs un correu electrònic de recordatori quan faltin 72 hores per a cada cita.

Recorda que la tasca és recurrent i, per tant, les cites es programen automàticament fins que no cancel·les el servei.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 34 de 60