Quina informació he de donar al meu tasker quan m'hi poso en contacte?

Quan contactes amb el teu tasker li pots comentar els detalls de la tasca. Aleshores, el tasker programa la tasca. Recorda que els taskers es refien de la conversa del xat per conèixer l'abast de la tasca i mantenir el contacte fins que acaben la feina.

La conversa del xat serveix per al següent:

• Per enviar imatges o informació important en relació amb la tasca, com ara quantes habitacions cal netejar o quines eines o equip i materials cal que porti el tasker.
  • Comenta els detalls de la tasca per assegurar-te que el tasker sigui la persona més indicada.
  • Confirma la data i l'hora de la cita per a la tasca.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 199 de 457