Què és el preu mínim d'una hora?

Totes les tasques tenen un preu mínim d’una hora, cosa que significa que els taskers no poden facturar per menys d’una hora. Un cop passada la primera hora, els taskers poden facturar en increments de 15 minuts.

La plataforma Taskrabbit estableix un mínim d’una hora per a totes les tasques, però els taskers, com a professionals independents, poden tenir uns preus mínims propis per hora que siguin més alts.

Recorda que som una plataforma que prescindeix dels diners en efectiu. El pagament al tasker es fa de manera segura a través del lloc web o l'aplicació.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 420 de 593