Com puc tornar a contractar un tasker?

Tornar a contractar un tasker que ja coneixes a l’aplicació de TaskRabbit és molt fàcil:

• Fes clic a «Tasques» a la barra de navegació de baix de tot.
  • Fes clic a la pestanya «Completades». Així es mostraran totes les tasques antigues i els taskers que se’n van encarregar.
  • Busca la tasca que va fer el tasker que vols tornar a contractar i fes clic a «Reserva».
  • La categoria de la tasca antiga sortirà automàticament a la llista, però si hi fas clic al damunt la podràs canviar. Tingues en compte que no tots els taskers ofereixen totes les categories.
  • Emplena la resta de dades de la tasca i fes clic a «Continua».
  • Repassa les dades de la tasca i fes clic a «Confirma i xateja».

Per tornar a contractar un tasker també el pots afegir als teus preferits, tal com s'explica aquí.

Si vols contractar un altre tasker, llegeix aquest article.

Si encara necessites ajuda per tornar a contractar el tasker, contacta amb el nostre Equip de Servei al Client.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 112 de 243