Què he de fer si el client no vol que instal·li tal com correspon un moble del programa «Fixa’l a la paret!»?

Si el client no pot o no vol fixar un article a la paret quan les instruccions de muntatge ho indiquen i encara no has començat a muntar-lo, et demanem que no tiris endavant el muntatge d’aquell moble concret i que documentis la informació al xat.

Si s’han de muntar altres mobles, demana al client que elimini l’article del programa «Fixa’l a la paret!» de la seva llista i continua muntant els altres mobles.

El programa «Fixa’l a la paret!» d’IKEA té la finalitat de reduir el risc d’accidents i per això s’instal·len els mobles d’IKEA a la paret quan s’indica a les instruccions de muntatge. La seguretat és prioritària per a Taskrabbit i IKEA, i això inclou la plena seguretat dels taskers i la dels clients i les seves famílies un cop acabada la tasca.

Tal com s’estableix en les Condicions generals del muntatge IKEA:

«Abans de reservar una tasca de muntatge IKEA, els clients han de reconèixer que treballaran directament amb els taskers per garantir que els articles que necessiten instal·lació quedin fixats adequadament a la paret un cop finalitzades les tasques.»

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 91 de 106