Verificació de la identitat de Stripe

Stripe, el gestor de pagaments independent amb el qual col·laborem, demana legalment als seus usuaris una verificació addicional de la identitat quan els seus ingressos superen un determinat llindar. S’anomena verificació KYC (de coneixement del client, segons les sigles en anglès). Si superes aquest llindar rebràs un missatge amb l’assumpte «Actualitza el compte → Rep els pagaments»

Quan rebis aquest missatge, fes el següent:

• Inicia sessió al compte de Taskrabbit
  • Ves a la secció Informació fiscal de la configuració del teu compte i segueix el procés de verificació de la identitat.

Hauràs de facilitar aquestes dades:

• Data de naixement (dia, mes i any)
  • Last 4 of SSN
  • Anvers i revers del document oficial d’identitat escanejat
    • S’accepten els documents següents:
      • Passaport/DNI
      • Drivers License
      • State ID Card
      • Resident Permit/Green Card/North Carolina Resident ID
      • Border Crossing Card
      • NYC Card
      • US Visa Card

Abans d’enviar la còpia del teu document d’identitat comprova que sigui vigent i que la imatge sigui nítida, en color i que es vegin les quatre cantonades del document. El format de l’arxiu ha de ser JPEG o PNG.

Si la imatge no és prou nítida, se’t podrà rebutjar el document i hauràs d’esperar 48 hores abans no el puguis tornar a enviar. Recorda que si no verifiques la teva identitat, els pagaments es podran interrompre fins que no hagis aportat la informació sol·licitada.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 24 de 58