Taskrabbit ofereix serveis de repartiment?

A partir del 31 de juliol, els clients ja no podran reservar serveis de repartiment ni d’enviament. Hem pres aquesta decisió arran d’una revisió que hem fet de la nostra oferta de categories arreu d'Espanya i que ha posat de manifest que la demanda és sobretot de feines de tipus domèstic. Així, les categories de muntatge o instal·lacions, neteja, muntatge de mobles, ajuda en la mudança i reparacions menors són les més populars.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 2 de 4

Té més preguntes? Enviar una sol·lictud