Com puc canviar la data o l’hora d'una tasca de muntatge IKEA?

Si et fa falta canviar la data o l’hora d’una tasca de muntatge IKEA i encara no tens cap tasker assignat:

• Inicia sessió al teu compte a l’ordinador.
  • Fes clic a «Les meves tasques».
  • Fes clic a «Canvia la data/hora» a la part de baix a la dreta de la pantalla i, després, selecciona una altra data i hora.

Si et fa falta canviar la data o l’hora d’una tasca de muntatge IKEA i ja tens un tasker assignat:

• Inicia sessió al teu compte a l’ordinador.
  • Fes clic a «Les meves tasques»

Si vols mantenir el mateix tasker, comença una conversa de xat amb el tasker: fes clic a la seva fotografia i acordeu un dia i una hora que us vagin bé. El tasker podrà canviar la data i l’hora de la tasca.

Si vols canviar de tasker, selecciona un dels motius que s’indiquen i fes clic a «Continua». Aleshores podràs triar una altra data i hora per a la tasca i se t’assignarà un tasker al cap d’un moment.

Tingues en compte que des de l’aplicació de Taskrabbit pots canviar la data i l’hora d’una tasca de muntatge IKEA. Per fer-ho cal que xategis amb el tasker, un cop assignat:
Prem «Tasques» a les opcions de la part de baix de l’aplicació.
Prem la tasca de la qual vulguis canviar la data o l’hora.
Prem «Xateja» per enviar un missatge al tasker i acordar una altra data i hora.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 120 de 424