Resolució de problemes en l’aplicació de client

Si tens problemes amb l’aplicació de client, prova de reiniciar-la, ja que de vegades se solucionen així. Segueix els passos següents per reiniciar l’aplicació. Després de cada pas, comprova si el problema s’ha solucionat.

• Tanca i inicia sessió de nou a l’aplicació de Taskrabbit.
    • Per tancar la sessió, ves a «Perfil» a la barra de navegació de baix de tot, i selecciona «Tanca la sessió».
    • Per iniciar la sessió, ves a «Perfil» a la barra de navegació de baix de tot, i selecciona «Inicia sessió».
  • Tanca la sessió completament i reinicia l’aplicació de Taskrabbit.
  • Reinicia el dispositiu mòbil.
  • Desinstal·la i torna a instal·lar l'aplicació al mòbil.
    • Per a iOS: Per desinstal·lar l’aplicació, ves a la pantalla d’inici i busca l’aplicació de tasker. Mantén premuda la icona de l’aplicació fins que aparegui un signe x de color vermell a la cantonada de la icona. Toca el signe x i selecciona «Elimina» quan se't demani.
    • Per a Android: Ves al calaix d’aplicacions del teu mòbil i busca l’aplicació de tasker. Mantén premuda la icona de l’aplicació fins que aparegui l’opció «Desinstal·la». Toca «Desinstal·la» i, quan se’t demani, toca «D’acord».
  • Comprova que el sistema operatiu del teu mòbil estigui actualitzat segons la versió més recent.
    • Per a iOS: Ves a la configuració del teu mòbil, busca «General» i toca «Actualització de programari».
    • Per a Android: Ves a la configuració del teu mòbil, busca «Sistema» i toca «Actualització del sistema».
  • Segueix el procés del lloc web al navegador de l’ordinador o del mòbil.

Per al lloc web:
    • Si fas servir el lloc web, esborra la memòria cau, les cookies i l’historial de navegació. Reinicia el navegador i torna-ho a provar.
    • Apaga el dispositiu del tot. Torna’l a engegar i obre un navegador diferent (si pot ser, Chrome o FireFox).
    • Segueix el mateix procés a l’aplicació de Taskrabbit. Si cal, torna a instal·lar-la i reinicia el dispositiu.

Si el problema continua,
    envia’ns la informació següent:

• Tipus de dispositiu que fas servir (p. ex., iPhone 6, MacBook, etc.)
  • Versió del dispositiu que fas servir (p. ex., Android 4.6.2)
  • Captures de pantalla del missatge d’error, si és possible
  • Número de versió de l’aplicació Taskrabbit

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 53 de 318