El meu tasker s'està endarrerint, què puc fer?

Lamentem el retard del teu tasker. Si no t’ha avisat que feia tard ni t’ha indicat l’hora aproximada d’arribada, prova de contactar-hi a través del xat de la tasca perquè et digui què ha passat. Recorda: perquè tot allò que estigui relacionat amb la tasca quedi documentat per escrit, el xat ha de ser la principal via de comunicació.

Per xatejar amb el tasker o trucar-li des de l’aplicació TaskRabbit:

• Prem «Tasques» als botons de la part de baix de l’aplicació.
  • Prem «Xat» a la tasca corresponent, per començar a xatejar sobre la tasca.
  • Si vols fer una trucada al tasker, prem la icona del telèfon, en els botons de baix a l’esquerra de la pantalla del xat.

Per xatejar amb el tasker a través del web:

• Inicia sessió al teu compte de TaskRabbit.
  • Al tauler de control veuràs les teves tasques actuals.
  • Fes clic a la fotografia del tasker per començar a xatejar.

Si el tasker no contesta, el nostre consell és que deixis un comentari en la conversa del xat de la tasca i després cancel·lis la tasca. Sabem que no et sobra el temps! Per això, si el tasker no es presenta potser voldràs tornar a reservar la tasca, però amb un altre tasker.

Quan facis la reserva recorda que no podem garantir que hi hagi taskers disponibles per a feines del mateix dia.

No et preocupis: les tasques es facturen un cop acabades, o sigui que no pagaràs res si el motiu de la cancel·lació és que el tasker no s’ha presentat.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 991 de 2478