Què és la tarifa de servei de TaskRabbit?

Quan reserves una tasca pots veure les tarifes horàries dels taskers. Això inclou la tarifa per hora que estableix el teu tasker i també la tarifa de servei de TaskRabbit.

La tarifa de servei és un percentatge del preu total de la tasca, però no inclou els reemborsaments que facis al tasker (els taskers reben el 100 % de l'import dels reemborsaments).

A més de la tarifa de servei de TaskRabbit, pot ser que s'apliquin altres impostos a la teva factura en funció d'on es faci la tasca, com ara els impostos de venda dels EE. UU. o l'IVA del Regne Unit. Aquestes tarifes addicionals es desglossen a la factura de la tasca, que rebràs per correu electrònic. També pots veure la factura des de l'aplicació i el lloc web de TaskRabbit.

Pots trobar informació sobre la tarifa de confiança i ajuda de TaskRabbit aquí.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 1982 de 4348