Com puc configurar la meva disponibilitat?

Per actualitzar la disponibilitat:

• Entra a la secció «Disponibilitat» de l'aplicació.
  • A la fila de dalt de tot, selecciona el dia per al qual vols canviar la disponibilitat.
  • Pitja el calendari i, després, arrossega el requadre blau per ajustar la franja horària.

Tingues present això:

• Si fas clic a «Selecciona tot el dia» estaràs disponible durant tot aquell dia sencer; assegura't que realment tindràs disponibilitat durant tot el dia!
  • Per esborrar el calendari prem «Esborra la disponibilitat».
  • Per afegir disponibilitat en una altra data, selecciona el dia a la llista de la fila superior. El subratllat blau indica que has concretat disponibilitat per a aquell dia.

L'opció «Rep invitacions» està activada com a valor predeterminat i s'associa amb les franges horàries que has establert al teu calendari.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 518 de 923