Què cal fer per publicar una opinió?

Un cop que el tasker hagi facturat una tasca, pots deixar una valoració i una opinió sobre el teu tasker, tant a l'aplicació de TaskRabbit com al tauler de control al web.

Quan deixes una opinió pots valorar la teva experiència amb el tasker en una escala d'1 a 5 estrelles. Una valoració d'1 o 2 estrelles és «negativa», mentre que de 3 a 5 estrelles es considera «positiva». A la part inferior de la pantalla també pots escriure una opinió sobre el tasker, que serà pública.

Recomanacions a l'hora d'opinar

• Expressa't amb sinceritat, basant-te en fets i centrant-te en el resultat de la tasca, sense fer valoracions sobre el caràcter d'altres usuaris.
  • No publiquis contingut inadequat (com ara grolleries, insults personals, llenguatge difamatori, amenaçador, assetjador, lasciu o que inciti a l'odi o la intolerància, entre d'altres) ni cap altra cosa que infringeixi les nostres Condicions d'ús.
  • No condicionis un pagament ni acceptis una reducció del preu a canvi de donar una opinió positiva.
  • Centra't només en el resultat de la tasca en si i no en la teva satisfacció o el teu descontentament pel que fa a la plataforma (pots enviar els comentaris que tinguis sobre la plataforma a l'Equip de Servei al Client de TaskRabbit).
  • Publica l'opinió aviat (durant els 30 dies posteriors a la tasca) i parla només del que sigui pertinent pel que fa a l'execució.
  • Publica només una opinió per cada tasca.
  • No publiquis informació personal d'un usuari, ja que infringiries el seu dret de privadesa.

Per fomentar uns comentaris sincers i evitar enfrontaments, demanem que els usuaris no estableixin contacte entre ells en cas d'opinions negatives. Si un tasker es posa en contacte amb tu després que hagis deixat una opinió, comunica-ho al nostre Equip de Servei al Client.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 624 de 1507