Com s'apliquen els codis promocionals?

Per aplicar codis promocionals a l’aplicació Taskrabbit:

• Primer, reserva la tasca.
  • Quan arribis a la pàgina «Revisa i confirma», fes clic a «Afegeix el codi promocional» per afegir el teu codi.
  • Selecciona «Confirma i xateja» per acabar de reservar la tasca.

Per aplicar codis promocionals al web:

• Primer, comença a reservar la tasca fins que arribis a la pàgina «Confirma la informació».
  • A les dades de pagament, fes clic a «Codi promocional» per introduir el codi.

Tingues present això:

• Els codis promocionals només són aplicables a la tarifa horària del tasker. No serveixen per pagar les despeses addicionals ni les propines.
  • El fet d'aplicar un codi promocional no afecta el pagament del teu tasker.
  • Els codis promocionals estan limitats a un per tasca.
  • Un codi només es pot fer servir una vegada en un mateix compte.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 193 de 794