Com puc canviar la data o l'hora d'una tasca?

Si has de canviar la data o l’hora d’una tasca, primer xateja amb el tasker per trobar el moment que més us convingui.

Per canviar la data o l’hora de la tasca a l’aplicació TaskRabbit:

• Prem «Tasques» a la barra de navegació de baix de tot.
  • Prem la tasca que vols canviar de data o hora.
  • Prem «Xateja» per enviar un missatge al tasker i acordar una altra data i hora.
  • Prem «Informació de la tasca».
  • Prem «Canvia la data/hora del tasker» a baix de tot de la pantalla.
  • Selecciona un altre dia i hora i prem «Confirma el canvi de data/hora».

Un cop que estigueu d’acord amb la data i l’hora, el tasker també pot canviar la data/hora de la tasca per part seva.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 2052 de 5106