Com puc contractar un tasker?

Per reservar una tasca a l’aplicació:

• Prem la categoria de tasca a la pantalla d’inici de l’aplicació o busca-la a la barra de cerques de la part superior de la pantalla.
  • Introdueix l’adreça on es durà a terme la tasca. Per a alguns tipus de tasques, cal indicar una adreça d’inici i una de final.
  • Prem «Continuar».
  • Prem en un tasker per veure el seu perfil.
    • Pots aplicar filtres de data, hora i rang de preus a la cerca de taskers.
    • El perfil de cada tasker mostra les seves habilitats i experiència, la tarifa per hora, les opinions dels clients en una categoria determinada i altra informació pràctica que t’ajudarà a trobar la persona més adequada per a la tasca!
  • Prem «Seleccionar» en el perfil del tasker que vulguis reservar. Aquest botó és a la part de baix de la pantalla.
  • Selecciona el dia i l’hora en què vols programar la tasca.
    • Pots programar una tasca fins a 14 dies abans de la data
    • La data i les hores es mostren segons la disponibilitat del tasker.
  • Prem «Seleccionar i continuar».
  • Introdueix les dades de la tasca. És convenient indicar: qualsevol equip i materials que el tasker hagi de portar i qualsevol informació sobre aparcament o limitacions horàries o de pressupost que tinguis.
  • Prem «Revisar la tasca».
  • Repassa els detalls de la tasca per comprovar que tot sigui correcte. En aquesta pantalla també pots fer el següent:
  • Prem «Confirmar i xatejar» per acabar de reservar la tasca.

Es considera que la tasca està programada quan el tasker la programa a la seva agenda dins un interval de reserva o en una hora acordada. A la conversa del xat de la tasca, veuràs que el tasker ha programat la tasca.

Per contractar un tasker al web:

• Inicia sessió al teu compte de Taskrabbit.
  • Selecciona la categoria de la tasca a la pàgina d’inici o utilitzant la barra de cerca.
  • Emplena la informació que es demana, com ara l’adreça de la tasca.
  • Fes clic a «Veure els taskers i les tarifes» per veure els taskers disponibles a la teva zona.
  • Prem «Seleccionar i continuar» un cop que hagis decidit el tasker, per seleccionar la data i l’hora. Pots reservar un tasker fins a 14 dies abans de la data.
  • Indica els detalls de la tasca, com ara quin tipus de tasca necessites i si cal que el teu tasker porti equip i materials. Un cop hagis afegit els detalls de la teva tasca, fes clic en «Selecciona i continua».
  • Se't mostrarà un resum de la tasca abans que finalitzis la reserva.

Com que els taskers són contractistes independents, no pots demanar dos taskers en una mateixa invitació per fer una tasca. Els has de contractar per separat.

Si encara necessites ajuda per reservar la tasca, contacta amb el nostre equip de Servei al Client.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 820 de 1771