Com puc contactar amb el meu tasker?

Contacta amb el teu tasker a través del xat, ja que això permet la comunicació segura a la plataforma TaskRabbit, un factor essencial per als bons resultats de la tasca.

Per xatejar amb el tasker o trucar-li des de l'aplicació TaskRabbit:

• A l’aplicació, selecciona la pestanya «Tasques» a la barra de navegació inferior.
  • A la pestanya «Programades», fes clic al botó «Xat» de la llista que hi ha al costat de la tasca.
  • Per trucar al tasker, selecciona la icona del telèfon a la pantalla del xat.

Per xatejar amb el tasker a través del web:

• Inicia sessió al teu compte de TaskRabbit.
  • En el quadre de control, veuràs les teves tasques actuals.
  • Fes clic sobre la fotografia del teu tasker per iniciar el xat.

Un cop reservada la teva tasca, cal que els taskers responguin a la invitació abans de les 21.00 h, si es tracta de tasques per a dates futures, i abans d'1 hora si es tracta de tasques per al mateix dia. Recorda que tot el que està relacionat amb la tasca s'ha de documentar per escrit, de manera que el xat ha de ser el canal principal de comunicació.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 1188 de 3881