Límits de despeses

Pensant en la seguretat de la nostra comunitat, Taskrabbit ha introduït un límit en les despeses que el tasker pot incloure a la factura en les categories següents:

• Encàrrecs: 250 €
  • Neteja: 300 €
  • Serveis d'assistent personal/Secretariat: 350 €

Funcionament dels límits de despeses: quan emetis la factura, només hi podràs afegir despeses fins a l’import màxim indicat més amunt a l’aplicació. Tampoc no podràs recuperar els costos que superin aquests límits de Taskrabbit.

Tanmateix, els taskers han d'obtenir autorització prèvia de Taskrabbit en el cas de compres per un import superior a 300 €, especialment per a categories en què no s'han establert límits de despeses o el límit de despesa supera els 300 €.

Et pots preparar per a evitar problemes amb els límits de despeses fent el següent:

• Determina l’abast de les despeses previstes de la tasca parlant-ne amb el client:
    • Pregunta al client si necessita que compris alguna cosa abans de la tasca.
    • Demana al client que pagui per endavant les compres necessàries per a la tasca (p. ex., pot comprar els articles en línia perquè el tasker els reculli).
    • Comenta per endavant què es farà en cas de despeses imprevistes de la tasca (p. ex., demana al client que estigui localitzable durant la tasca per comprar el que faci falta.)
    • Per a obtenir més informació sobre com determinar l'abast de la tasca, consulta aquest article del Centre d'ajuda.
  • Ofereix tarifes per hora que incloguin els costos per tal de cobrir qualsevol despesa recurrent de les tasques, com ara combustible, manteniment del vehicle i equips de protecció individual.
  • Documenta els rebuts i obtingues confirmació per escrit de totes les despeses per compra d'articles a la conversa del xat.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 74 de 85