Com puc afegir un tasker als meus preferits?

Per seleccionar un tasker com a preferit al web:

• Inicia sessió al teu compte de TaskRabbit aquí.
  • Entra a la secció «Els meus taskers» del lloc web, al menú de dalt a mà dreta.
  • En aquesta pantalla, veuràs una llista dels taskers amb qui has treballat a «Taskers anteriors».
  • Sota cada tasker pots fer clic a «Afegeix a preferits».

Per seleccionar un tasker com a preferit a l'aplicació TaskRabbit:

• Entra a la secció «Els meus taskers» de l'aplicació TaskRabbit.
  • Veuràs una llista dels teus taskers anteriors a la pestanya «Taskers anteriors»
  • Sota cada tasker pots fer clic a «Afegeix a preferits».

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 68 de 133