Com puc xatejar amb el tasker un cop acabada la tasca?

Tindràs marge per continuar xatejant amb el teu tasker durant 24 hores després que t’hagi enviat la factura. Un cop passades aquestes 24 hores, la conversa del xat es tancarà automàticament.

Si tens preguntes per al tasker sobre la tasca feta, sempre el pots tornar a contractar. Si no estàs d’acord amb l’hora d’una tasca, pots cancel·lar la tasca sense cap penalització.

Una altra manera de tornar a contactar amb el teu tasker és afegir-lo als teus preferits i seleccionar l’opció «Xateja per reservar». Això iniciarà una altra conversa de xat amb el tasker. Trobaràs més informació sobre els taskers preferits aquí.

En canvi, si s'ha produït algun problema durant la tasca, posa't en contacte amb el nostre Equip de Servei al Client i t'ajudarem.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 134 de 555