Com puc ometre una de les cites d'una tasca de neteja recurrent?

Per ometre una cita des del web:

• Des del tauler de control, selecciona la icona del calendari per a la cita que vols ometre.
  • Sota el botó «Canvia la data/hora» pots seleccionar «Omet».

Per ometre una cita des de l'aplicació TaskRabbit:

• A la pantalla d'inici, selecciona la pestanya «Tasques» i, tot seguit, la tasca de neteja recurrent.
  • Fes clic a «Informació de la tasca» i selecciona la icona del calendari per ometre aquella tasca.

Quan omets una tasca, el tasker rep una notificació.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 27 de 88