Com es fa servir el crèdit de TaskRabbit?

El crèdit que obtinguis de TaskRabbit s'afegirà automàticament al saldo del teu compte i s'aplicarà a la propera factura. No has de fer res!

Informació d'interès sobre el crèdit de TaskRabbit:

• El crèdit no caduca mai, o sigui que el pots fer servir quan et calgui.
  • El crèdit no es mostra quan reserves la tasca, però no passa res perquè, com que no pagues fins que no s'ha acabat la tasca, sí que apareixerà a la factura corresponent.
  • El crèdit no serveix per pagar propines ni despeses.
  • El crèdit es pot fer servir en més d'una tasca, fins que s'ha bescanviat íntegrament.
    • A tall d'exemple: si fas servir la meitat del crèdit en una tasca, el saldo que resti s'aplicarà a la propera factura.

Per fer el seguiment del crèdit que tens:

• Inicia sessió al lloc web de TaskRabbit.
  • Després, fes clic a «Compte» a dalt a la dreta.
  • Fes clic a «Saldo del compte».
  • L'import del crèdit que tens actualment es mostra a «Saldo disponible del compte:».

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 113 de 215