El meu tasker de muntatge IKEA es pot encarregar d’altres tasques aprofitant que és a casa?

Els taskers són professionals independents. Si tens alguna altra feina que vulguis enllestir, pots preguntar al tasker si ofereix altres tasques, a part del muntatge IKEA.

Tingues present això:

• Pot ser que els taskers tinguin altres tasques programades i no puguin treballar més hores de les que es van acordar inicialment.
  • Pot ser que el teu tasker actual no ofereixi tasques en totes les nostres categories.
  • Les tarifes del tasker poden variar segons la categoria. Si la feina addicional és d’una categoria diferent del muntatge de mobles, el tasker et pot demanar que reservis una altra tasca.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 458 de 637