Com puc canviar la data o l'hora d'una tasca de neteja recurrent?

Per canviar la data o l'hora des del web:

• Al tauler de control, selecciona la icona del calendari amb l'etiqueta «Edita».
  • Selecciona una altra data i hora al menú desplegable. El color gris en una franja horària indica que el tasker no està disponible durant aquelles hores.

Per canviar la data o l'hora des de l'aplicació TaskRabbit:

• A la pantalla d'inici de l'aplicació, selecciona la pestanya «Tasques» i, tot seguit, la tasca de neteja recurrent.
  • Selecciona «Informació de la tasca» i, després, la icona del calendari amb l'etiqueta «Edita».
  • Selecciona una altra data i hora al menú desplegable. El color gris en una franja horària indica que el tasker no està disponible durant aquelles hores.

T'aconsellem que et comuniquis per xat amb el tasker per confirmar cada cita nova.

Si falten menys de 24 hores per a la cita no podràs modificar la data ni l'hora, sinó que hauràs de xatejar amb el tasker i trobar un altre moment. Si el tasker està d'acord amb el canvi podrà modificar la data i l'hora.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 21 de 68