Com puc canviar la targeta de crèdit o dèbit del meu compte?

Per canviar la teva targeta de crèdit o dèbit des de l'aplicació TaskRabbit:

• Selecciona «Perfil» a la barra de navegació de la part inferior de la pantalla.
  • Selecciona «Pagament» de la llista d'opcions.
  • Pitja «Acaba en» a dalt de tot, escriu el número de la nova targeta i prem «Desa».

Per actualitzar la teva targeta de crèdit o dèbit des del lloc web de TaskRabbit:

• Fes clic a «Compte» a la part superior dreta de la pantalla.
  • Fes clic a «Informació de facturació» de la llista i després clica el botó «Edita».
  • Introdueix les dades de la nova targeta i fes clic a «Desa».

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 199 de 764