Em puc posar en contacte amb un tasker abans de reservar una tasca?

Per motius de privadesa, no pots contactar amb els taskers fins que no reserves una tasca. Tanmateix, pots parlar amb el teu tasker abans que dugui a terme la feina corresponent.

Abans de triar un tasker, et pot resultar útil:

• Consultar els perfils dels taskers.
  • Llegir les opinions que deixen els clients.
  • Donar un cop d'ull a les seves tarifes horàries.

Un cop que hagis contractat el tasker, podràs enviar-li un missatge o fer-li una trucada des de l'aplicació TaskRabbit. Si decideixes que el tasker no és el professional més adequat per fer la tasca, sempre pots cancel·lar-la.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 595 de 1009