Com puc contactar amb el meu tasker?

Un cop reservada una tasca de muntatge IKEA se t’assignarà un tasker de manera automàtica. Aquesta assignació pot ser qüestió de minuts o hores, si la tasca s’ha programat per al cap de pocs dies; o pot trigar un parell de dies si la tasca s’ha programat per al cap d’una setmana o més.

Un cop que el teu muntatge IKEA tingui assignat un tasker, rebràs una notificació i podràs posar-t’hi en contacte. Des dels detalls de la tasca podràs accedir al xat i iniciar una conversa amb el tasker o bé fer-li una trucada per comentar qualsevol cosa necessària abans de començar.

Recorda que si has de contactar amb el tasker, convé que ho facis mitjançant les converses del xat. Això garanteix una comunicació segura a la plataforma Taskrabbit i és clau per a l’èxit de la tasca.

Per xatejar amb el tasker o fer-li una trucada des de l’aplicació de Taskrabbit:

Prem «Tasques» a les opcions de la part de baix de l’aplicació.
Prem «Xat» en la tasca corresponent, per accedir al xat de la tasca.
Si vols fer una trucada al tasker, prem la icona del telèfon situada a la part de baix a l’esquerra de la pantalla del xat.

Per xatejar amb el tasker a través del web:

Inicia sessió al teu compte de Taskrabbit.
Selecciona «Les meves tasques».
Fes clic a la fotografia del tasker per obrir el xat.

Recorda-ho: per tal que tot el que es parla sobre la tasca quedi documentat per escrit, el xat ha de ser la principal via de comunicació.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 221 de 828