El meu tasker ha cancel·lat la tasca, què puc fer?

Ens sap molt de greu que el tasker no hagi complert el seu compromís i hagi cancel·lat la tasca. Si encara necessites algú que s’encarregui de la tasca, pots tornar  a reservar-la per buscar un altre tasker.

Passos per tornar a reservar la tasca a l’aplicació Taskrabbit:

• Fes clic a «Tasques» a la barra de navegació de baix de tot.
  • Ves a la pestanya «Planificada», busca la teva tasca i fes clic a «Troba un altre tasker».
  • Se’t proposarà un altre tasker. Si vols reservar el tasker que se’t proposa, fes clic a «Sí, endavant».
  • Tria una data i una hora i fes clic a «Continua».
  • Llavors podràs modificar els detalls de la tasca. Un cop modificat el que calgui, fes clic a «Continua».
  • Finalment, podràs revisar els detalls de la tasca. Si ho veus tot bé, fes clic a «Confirma» i la tasca tornarà a estar reservada.

Si vols canviar de tasker quan tornes a reservar la tasca:

• Quan tinguis l’opció de reservar el tasker proposat, en comptes d’acceptar-ho fes clic a «Troba un altre tasker».
  • Mira els taskers que hi ha disponibles i fes clic a «Selecciona i continua» a sota del que vulguis reservar. Els detalls de la tasca seran els mateixos que vas especificar, però podràs modificar-los si cal.
  • Selecciona la data i l’hora de la tasca i fes clic a «Continua».
  • Finalment, podràs revisar els detalls de la tasca. Si ho veus tot bé, fes clic a «Confirma» i la tasca tornarà a estar reservada.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 176 de 1430