Com puc cancel·lar una tasca?

Per cancel·lar des del web:

• Entra al teu tauler de control i fes clic al petit cercle amb tres punts de la finestra de la tasca.
  • En el menú desplegable, pots cancel·lar la tasca.

Per cancel·lar des de l'aplicació de tasker:

• Selecciona la pestanya «Tasques» a la part inferior de la pantalla.
  • Selecciona la tasca que vols cancel·lar.
  • Selecciona «Informació de la tasca» a la part superior dreta de la pantalla.
  • Desplaça't cap avall i fes clic a «Cancel·la la tasca».

Tingues en compte la nostra Política de cancel·lació si has de cancel·lar una tasca o canviar-la de data o d’hora quan faltin menys de 24 hores per a la cita prevista. Si vols més informació sobre la nostra Política de cancel·lació, fes clic aquí.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 781 de 2145