Què inclou el servei del muntatge IKEA?

La llista següent et servirà d’orientació per saber què inclou el muntatge dels mobles, ja siguin llits, escriptoris o qualsevol altre.

Dormitoris

• Llits
    • Muntatge de tots els elements del somier, inclosos travessers i llistons, escairament i fixació dels capçals, instal·lació de les potes, desembalatge i col·locació del matalàs i fixació a la paret (si correspon).
  • Armaris i calaixeres
    • Muntatge de tots els elements de l’armari, inclosos escairament i fixació dels fons, instal·lació de potes, prestatges, frontisses, portes, calaixos, poms, anivellament i fixació a la paret (si correspon).
  • Armaris
    • Muntatge de tots els elements de l’armari, inclosos escairament i fixació dels fons, prestatges, calaixos, poms, elements d’emmagatzematge KOMPLEMENT, anivellament i fixació a la paret.

Sales d’estar/menjadors

• Llibreries i vitrines
    • El preu és per armari (estructura). Muntatge de tots els elements de l’armari, inclosos escairament i fixació dels fons, prestatges, anivellament i fixació a la paret (si correspon).
  • Emmagatzematge
    • Muntatge de tots els elements dels armaris, inclosos escairament i fixació dels fons, instal·lació de potes, prestatges, frontisses, portes, calaixos, poms, politjons i altres peces relacionades. Anivellament i fixació a la paret (si correspon).
  • Muntatge
  • Sofàs
    • Muntatge de tots els elements del sofà, inclosos instal·lació de les potes i les fundes (si correspon).
  • Menjador
    • Muntatge de tots els elements, inclosa instal·lació de les potes (si correspon).

Oficina a casa

• Escriptoris
    • Muntatge de tots els elements de l’escriptori, inclosos instal·lació de les potes, prestatges, frontisses, portes, calaixos, poms, anivellament i fixació a la paret (si correspon).
  • Emmagatzematge d’oficina
    • Muntatge de tots els elements de l’armari, inclosos escairament i fixació dels fons, instal·lació de potes, prestatges, frontisses, portes, calaixos, poms, anivellament i fixació a la paret (si correspon).
  • Cadires
    • Muntatge de tots els elements de la cadira, inclosos respatllers, braços i elevació amb gas.

Nens

• Llits i bressols
    • Muntatge de tots els elements de l’armari, inclosos escairament i fixació dels fons, prestatges, anivellament i fixació a la paret (si correspon).
  • Emmagatzematge infantil
    • Muntatge de tots els elements de l’armari, inclosos escairament i fixació dels fons, instal·lació de potes, prestatges, frontisses, portes, calaixos, poms, elements interiors d’emmagatzematge, anivellament i fixació a la paret (si correspon).

Exterior

• Mobles d’exterior
    • Muntatge de tots els elements, inclosos instal·lació de potes i fundes (si correspon).

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 579 de 1031