Per què m'ha demanat el tasker que canviï la categoria de la tasca?

Els taskers són contractistes independents que estableixen les seves pròpies tarifes per hora. Per això les seves tarifes poden variar d'una categoria a l'altra.

Si la teva tasca recurrent preferida s'ha de reservar en una categoria diferent, fes clic a «Veure el perfil» o bé demana al tasker l'enllaç del seu perfil. Des d'allà pots reservar la teva tasca en la categoria correcta.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 35 de 95