Alerta: activitat de falsejament d'identitat

Per ajudar-te a mantenir la seguretat i evitar que siguis l'objectiu de fraus, volem donar-te detalls de les coses que has de vigilar.

Ves amb compte amb:

• Enllaços d'identitat falsejada que et demanin que restauris la contrasenya o que els enviïs el teu correu electrònic o número de telèfon.  Un enllaç d'identitat falsejada és un correu electrònic o una altra mena de comunicació que sembla que procedeixi de Taskrabbit, però que no ha estat enviat des d'una adreça URL oficial de Taskrabbit (acabada en @Taskrabbit.com, @Taskrabbit.ca, o @Taskrabbit.co.uk).
  • Missatges de text (SMS) que no hagin estat enviats des de comptes oficials de Taskrabbit.
  • Qualsevol persona que es posi en contacte amb tu per telèfon i es presenti com a empleat o usuari de Taskrabbit, tret que hagis estat tu qui ha iniciat el contacte.
  • Correus electrònics que no s'hagin enviat des d'adreces URL oficials de Taskrabbit (els usuaris maliciosos fan servir sovint adreces de correu molt similars, en què només canvia una lletra o un punt, per mirar d'enganyar-te).

Si creus que el teu compte pot estar en perill, et recomanem el següent:

• Canvia les contrasenyes tant del compte de Taskrabbit com del teu correu electrònic.
  • Assegura't que la informació del teu compte bancari sigui correcta: entra a la secció del teu compte al lloc web i fes clic a «Compte bancari».

Si vols més consells sobre la manera d'identificar estafes de falsejament d'identitat, consulta aquests articles:

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 156 de 198