Què he de fer per ser tasker?

Per fer de tasker has de seguir aquests passos:

• Descarrega’t l’aplicació de tasker. Tingues en compte que l’aplicació de tasker és diferent de l’aplicació TaskRabbit que instal·len els clients per reservar les tasques.

Un cop fet el que es demana més amunt, obre l'aplicació de tasker que has descarregat i fes el següent:

Quan hagis fet els passos anteriors, TaskRabbit verificarà el teu perfil. Al cap de dos dies hàbils com a màxim hauries de rebre el correu electrònic de confirmació: «Intervenció necessària: verificació d’identitat de TaskRabbit».

Fes clic al botó verd del correu electrònic anterior:

• Et portarà al lloc web del nostre soci per verificar la teva identitat.
    • Estàs fent servir iOS i has d'obrir l'enllaç amb Safari.
    • Si l'obres en un ordinador, assegura't que tingui càmera.
  • Fes una fotografia del teu document d'identitat i una selfie.
  • Quan tot estigui a punt per començar, rebràs un correu electrònic per informar-te de l'últim pas.

Tingues en compte que la inscripció només es pot fer des de l'aplicació, no es pot fer des del lloc web de TaskRabbit.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 712 de 1112