Com es reserva una tasca de muntatge de mobles d’IKEA?

Fer una reserva és molt fàcil! Només necessites algunes dades i una targeta de crèdit o dèbit vigent. Se’t mostrarà el cost estimat, que es basa en un càlcul del temps de muntatge. No et preocupis: no pagaràs res fins que la tasca no s’hagi acabat.

Per reservar una tasca de muntatge de mobles d’IKEA:

• Entra a taskrabbit.es/ikea i fes clic a «Reserva un muntatge».
  • Introdueix la teva adreça i fes clic a «Continua».
  • Selecciona els articles d’IKEA que vols muntar. Repassa i modifica els mobles seleccionats a mà dreta, a la secció «Els teus articles».
  • Un cop afegits tots els articles, fes clic a «Continua».
  • Es mostrarà una pàgina de resum. Comprova que la informació d’aquesta pàgina sigui correcta i fes clic a «Confirma i reserva».
  • Quan el tasker hagi rebut la invitació ja t’hi podràs comunicar a través del xat.

Recomanem que per reservar les tasques d’IKEA s’utilitzi un ordinador amb Google Chrome o Mozilla Firefox, ja que el nostre lloc web funciona millor en aquests navegadors.

Si encara no has utilitzat mai Taskrabbit, hauràs de crear un compte per fer tot el procés de reserva.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 1286 de 3162