Com activar l‘autenticació de doble factor?

L’autenticació de doble factor reforça la protecció del teu compte de Taskrabbit.

Per activar l’autenticació de doble factor (2FA) en qualsevol moment, segueix aquests passos:

Per a usuaris de Taskrabbit i de l’aplicació de tasker

Pas 1: Obre l’aplicació.

Pas 2: Fes clic a la secció «Perfil», a baix a la dreta de la pantalla.

Pas 3: Fes clic a la casella «Seguretat del compte».

Pas 4:Introdueix el teu número de telèfon per rebre un missatge de text amb el codi de seguretat. Avís: Si no reps el codi de seguida, espera’t un (1) minut abans de demanar-ne un altre.

Pas 5: Introdueix el codi de seguretat de 6 dígits.

Pas 6: Has activat l’autenticació de doble factor (2FA)! Per confirmar-ho fes clic a la barra verda «Entesos» a baix de tot de la pàgina.

Per desactivar l’autenticació de doble factor (2FA) en qualsevol moment, torna a la pàgina «Seguretat del compte» i fes clic a la barra verda de baix de tot que indica «Desactiva-ho».

Important: Contacta amb el nostre Equip d’ajuda si l’autenticació de doble factor (2FA) es desactiva sobtadament o si necessites ajuda perquè has perdut el telèfon o has canviat de número.

Per a usuaris web

Pas 1: Inicia sessió al teu compte a taskrabbit.es/es/ca

Pas 2: Fes clic a la pestanya «El meu compte», a dalt a la dreta de la pàgina.

Pas 3: Fes clic a la pestanya «Seguretat del compte», a l’esquerra.

Pas 4: Introdueix el teu número de telèfon per rebre un missatge de text amb el codi de seguretat. Avís: Si no reps el codi de seguida, espera’t un (1) minut abans de demanar-ne un altre.

Pas 5: Localitza el codi de seguretat de 6 dígits que has rebut en un missatge de text al telèfon.

Pas 6: Introdueix el codi de seguretat de 6 dígits quan se’t demani.

Pas 7: Fes clic a la casella verda «Verifica».

Pas 8: Has activat l’autenticació de doble factor (2FA)! Per confirmar-ho fes clic a la barra verda «Entesos».

Per desactivar l’autenticació de doble factor (2FA) en qualsevol moment, torna a la pàgina «Seguretat del compte» del teu compte i fes clic al botó verd de baix de tot que indica «Desactiva-ho».

Important: Contacta amb el nostre Equip d’ajuda si l’autenticació de doble factor (2FA) es desactiva sobtadament o si necessites ajuda perquè has perdut el telèfon o has canviat de número.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 28 de 64