Puc crear un compte d'empresa?

Es pot indicar que el teu compte es fa servir per a tasques d'empresa. Aquest canvi només es pot fer des del lloc web de TaskRabbit, ja que l'aplicació no ofereix aquesta opció.

Per indicar que el teu compte es fa servir per a tasques d'empresa:

• Fes clic a «Compte» a la part superior dreta de la pantalla.
  • Fes clic al botó de color verd «Edita» i desplaça't cap avall fins a «Faig servir aquest compte per a:».
  • Selecciona si fas servir el teu compte per a tasques personals, tasques d'empresa o totes dues.
  • Fes clic a «Desa».

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 189 de 297