Política sobre discriminació i assetjament de Taskrabbit

L‘objectiu de Taskrabbit és fer més fàcil el dia a dia de les persones de les nostres comunitats, a partir del bon veïnatge i la nostra tecnologia. Ens hem compromès a promoure una plataforma inclusiva, lliure de qualsevol tipus de discriminació i assetjament entre els nostres usuaris. La corresponsabilitat en aquests principis compartits garanteix la seguretat i la bona acollida a tots els usuaris de la plataforma Taskrabbit, independentment de qui són o del seu aspecte, origen, identitat o manera d‘estimar. És per això que prohibim tota mena de discriminació i assetjament entre els usuaris de Taskrabbit per motius d‘origen ètnic, color de pell, procedència, nacionalitat, religió, creença, edat, sexe (incloses etapes associades, com ara embaràs, part, alletament o d‘altres), identitat de gènere, expressió de gènere, orientació sexual, discapacitat física o mental, malaltia, dades genètiques, matrimoni o estat civil, condició de militar o veterà o qualsevol altre motiu protegit per la legislació aplicable en les jurisdiccions en què Taskrabbit està present (tot això, conjuntament, s‘anomenarà en endavant «classe protegida»).

Alguns exemples de discriminació poden ser els següents:

• Negar-se a oferir serveis a un usuari o a rebre serveis d‘un usuari de classe protegida.
  • Imposar a qualsevol usuari unes condicions de feina diferents per motius de classe protegida, tret que es tracti d‘oferir unes instal·lacions raonables a usuaris amb discapacitat.
  • Anunciar qualsevol tasca o fer qualsevol declaració amb la intenció de desincentivar indegudament qualsevol usuari o indicar preferència per un tipus d‘usuari en funció de la classe protegida.
  • Negar la comunicació a usuaris a través de mitjans accessibles i disponibles, com ara sistemes de transcripció per a les persones amb dèficit auditiu i correu electrònic especial per a persones amb problemes de visió que utilitzen lectors de pantalla.
  • Qualsevol altra conducta discriminatòria contra un usuari per motius de classe protegida.

Alguns exemples d‘assetjament poden ser els següents:

• Bromes, burles, actitud d‘imitació, ús d‘adjectius, insults, imatges o contingut ofensius, ús d‘estereotips negatius i observacions desagradables sobre el cos de la persona, el color de la seva pell o les seves característiques físiques o el seu aspecte, relacionats amb la classe protegida de l‘usuari.
  • Tocaments físics inapropiats o no desitjats, amenaces o acorralament.
  • Apropaments sexuals no desitjats, comportament insinuant (encara que l‘assetjador el percebi com a inofensiu) i encalçament.

A Taskrabbit ens prenem molt seriosament les denúncies per discriminació i assetjament. Qualsevol usuari que cregui que ha estat objecte de discriminacions o assetjaments que infringeixin aquesta política ha de contactar amb nosaltres aquí, per tal que puguem investigar el cas immediatament. Si es determina que un usuari ha discriminat o assetjat un altre usuari i ha infringit, per tant, aquesta política, l‘usuari infractor n‘haurà d‘assumir les conseqüències, que poden incloure la desactivació immediata del seu compte o la pèrdua d‘accés permanentment a la plataforma de Taskrabbit.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 42 de 66