Per què tinc problemes per trucar des de l’aplicació?

Les trucades al tasker o al client es fan a través de la conversa de xat de la tasca concreta. Si tens problemes amb la funció de trucades, entra al perfil del teu compte i comprova el següent:

• Que tinguis un número de telèfon registrat al compte.
  • Que el número de telèfon associat al teu compte sigui el correcte.

Quan el tasker o el client no tenen un número associat al compte, o el que tenen no és el correcte, la funció de trucades no funciona bé.

Aquest article ha estat útil?

Usuaris a qui els ha semblat útil: 116 de 579

Té més preguntes? Enviar una sol·lictud